Camping en vakantiewoning Holmhoeve is gelegen tussen Eeserveen en Ellertshaar op het Drentse platteland.

De camping bevindt zich aan een zeer rustige weg die vooral gebruikt wordt door bestemmingsverkeer en fietsende toeristen.

 

Onze camping onderscheid zich door de royale en nette sanitaire voorzieningen.

Voor 20 plaatsen beschikken we over 5 toiletten, een urinoir, 5 douches en een was cabine. Daarnaast zijn er was- en afwasgelegenheden. Tevens vindt u in het gebouw een wasmachine en droogrek waarvan u gebruik kunt maken. Voor de warmwatervoorziening maken wij gebruik van een warmtepomp en de benodigde elektriciteit wordt opgewekt middels zonnepanelen. 

 

De camping heeft 20 plaatsen, verdeeld over twee velden, die allen voorzien zijn van een 10A stroomaansluiting voor CEE stekkers. Indien nodig hebben wij verloopstekkers te leen.

 

De beide campingvelden zijn aan drie kanten omsloten door houtsingels. Aan de zuidkant heeft u vrij uitzicht over het akkerland en de bossen.

 

Op alle plekken is WiFi beschikbaar via glasvezel.

 

Uiteraard hebben wij een loospunt en spoelgelegenheid voor uw toiletcassette en bieden wij de mogelijkheid om uw afval te scheiden.

 

Auto's parkeren bij de caravan is niet toegestaan. Hiervoor beschikken wij over ruime, verharde parkeerplaatsen. Wij bieden de mogelijkheid uw elektrische auto te laden. Hiervoor beschikken we over een mobiele lader met een type 2 stekker. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 0,50/KwH.

 

Huisdieren zijn welkom mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. 

 

Camping Holmhoeve is aangesloten bij '' In het Groen'', voorheen Vekabo, en het gehele jaar geopend. 

                                                         

Voor reserveren of meer informatie kunt u ons mailen via info@holmhoeve.nl

of direct online reserveren met onderstaande knop.

 

Let op, een reservering voor onze camping kunt u altijd kosteloos annuleren.

Betaling is altijd achteraf en bij voorkeur per bank.

Vertrekt u om welke reden dan ook eerder dan de einddatum van uw reservering dan betaalt u alleen de gebruikte overnachtingen.