Vakantiewoning Holmhoeve is een volwaardige gezinswoning en beschikt over een ruime woonkamer met zit- en eethoek. Er is televisie en draadloos internet via glasvezel.

Voor de liefhebbers is er een ruime hoeveelheid gezelschapsspellen, puzzels en leesboeken aanwezig.

 

De keuken is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een inductiekookplaat, vaatwasmachine, diepvriezer, koelkast, oven, magnetron, filterkoffiezetter, Senseo, etc., etc.

 

De woning heeft centrale verwarming en op zowel de beneden- als de bovenverdieping is een sanitaire ruimte met douche, toilet en wastafel.

 

Er zijn drie 2 persoon slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Elke slaapkamer is voorzien van een 160 x 200 boxspring bed met 4 seizoenen dekbed welke u opgemaakt aantreft. De kamers hebben voldoende kastruimte voor uw kleding e.d. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen wastafel.

 

In overleg is er een slaapbank beschikbaar voor 2 personen extra.

Tevens zijn er een camping bedje en twee kinderstoelen aanwezig.

 

Buiten vindt u een royaal terras met zitgelegenheid en een barbecue. 

 

Op het erf is voldoende parkeergelegenheid. Wij bieden de mogelijk uw elektrische auto te laden. Hiervoor beschikken we over een mobiele lader met een type 2 stekker. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 0,50/KwH.

 

 Wilt u weten of de woning vrij is in de periode van uw keuze klik dan hier.