Een groot deel van 2022 zullen wij bezig zijn met de verbouwing van het achterhuis van de Holmhoeve. Om overlast voor onze gasten in het voorhuis te voorkomen is het vakantiehuis een groot deel van het jaar online alleen voor de weekenden te boeken.

Mocht u eventuele overlast, op werkdagen tussen 7:30 uur en 16:00 uur, voor lief nemen dan kunt u contact met ons opnemen.

Wij kunnen dan kijken of de periode van uw voorkeur beschikbaar is én u een gereduceerd tarief aanbieden.

 

De Holmhoeve is een volwaardige gezinswoning en beschikt over een ruime woonkamer met zit- en eethoek. Er is televisie en draadloos internet via glasvezel.

Voor de liefhebbers is er een ruime hoeveelheid gezelschapsspellen en leesboeken aanwezig.

 

De keuken is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een vaatwasmachine, diepvriezer, koelkast, oven, magnetron, koffiezetter, etc., etc.

 

De woning heeft centrale verwarming en op zowel de beneden- als de bovenverdieping is een sanitaire ruimte met douche, toilet en wastafel.

 

Er zijn drie 2 persoon slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Elke slaapkamer is voorzien van een 160 x 200 boxspring bed met 4 seizoenen dekbed welke u opgemaakt aantreft. De kamers hebben voldoende kastruimte voor uw kleding e.d. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen wastafel.

 

In overleg is er een slaapbank beschikbaar voor 2 personen extra.

Tevens zijn er een camping bedje en twee kinderstoelen aanwezig.

 

Buiten vindt u een royaal terras met zitgelegenheid en een barbecue. 

 

In het sanitairgebouw van onze camping staat een wasmachine

waarvan u tegen vergoeding gebruik kunt maken.

 

Wilt u weten of de woning vrij is in de periode van uw keuze klik dan hier.